Blog

Zomer nieuwsbrief 2024

Home
Nieuws
Zomer nieuwsbrief 2024
Zomer nieuwsbrief 2024

De zomer is volop in gang en wij bij Bureau PI zitten boordevol energie! Paulien is terug van zwangerschapsverlof, de zon schijnt en we werken aan mooie plannen. Samen is het toch echt leuker!

Terugblik op projecten

We droegen bij aan een betere matching van experts en projecten in lagelonenlanden, werkten samen met partners in de regio aan een groeifondsaanvraag m.b.t de energietransitie, hebben de SDG’s ingezet bij klanten om de maatschappelijke impact in kaart te brengen en te borgen in de strategie en begeleidden verschillende bedrijven richting B Corp certificering.

B Corp en CSRD

We werden getrainde B Leaders, hielpen gelijk daarna onze eerste twee klanten met certificeren én dienden ook onze eigen aanvraag in. We werden daarnaast expert in CSRD en gaven ook workshops op voorgenoemde thema’s.

Future of Twente

We zetten ons met passie in als vrijwilligers bij Future of Twente en organiseerden succesvolle edities van het Step Up Event en ons Mentorprogramma. We werkten daarnaast hard aan de verdere professionalisering van de stichting.

Vooruitblik

We kijken uit naar de komende maanden en hebben veel mooie plannen op de agenda staan:

  • We ontwikkelen nieuwe programma’s om bedrijven op een laagdrempelige manier te helpen met alles wat op ze afkomt vanwege maatschappelijke ontwikkelingen en verplichtingen.
  • We starten komende week weer met een klant om de maatschappelijke meerwaarde van een project in kaart te brengen.
  • Onze passie voor internationale ontwikkeling is weer op de agenda gezet. We zijn samen met een Nederlandse en buitenlandse partner aan het kijken hoe we hier betekenis aan kunnen geven.
  • We bekijken nieuwe kantoorlocaties.
  • We werken aan plannen voor verschillende sectoren zodat toekomstige klanten en wij elkaar goed kunnen vinden.
  • We zoeken nog meer dan voorheen de samenwerking met (regionale) organisaties.
  • We zoeken partners in onze ambitie om meer maatschappelijke impact te maken. Ben je geïnteresseerd? Check dan onze website.
  • We gaan door met het aanbieden van onze verschillende diensten, investeren in onze kennis en organisatie, ontwikkelen nieuwe workshops en zetten ons weer vrijwillig in als bestuurslid van Future of Twente.

We kijken ernaar uit om samen met jullie de komende tijd weer mooie resultaten te behalen!

Met zonnige groet,

Inge & Paulien

Werken aan meer maatschappelijke impact

Samenwerken aan

Maatschappelijke impact

?

Bel, app of mail dan eventjes dan plannen we een afspraak.

Werken aan meer maatschappelijke impact

Ja! Ik neem graag deel aan de webinar

Meld je aan voor onze webinar! Stuur ons een e-mail en we informeren je over de volgende stappen. Doe mee en zet samen met ons stappen naar een duurzame toekomst!"
Bedankt voor uw interesse! U ontvangt binnenkort alle benodigde informatie. Heeft u vragen? Wij staan altijd voor u klaar.Tot snel!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.

Partners in Impact

Aangesloten bij MVO Nederland & IKT